Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Гурікова, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T16:39:48Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T16:39:48Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-153-5 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146 | - |
dc.description.abstract | Лабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хімія харчування | uk_UA |
dc.subject | ліпіди | uk_UA |
dc.subject | білки | uk_UA |
dc.subject | мінеральні речовини | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | дослідження властивостей | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Лабораторний практикум | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10_Food chemistry.pdf | 11.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.