Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorГурікова, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-08-02T16:39:48Z-
dc.date.available2022-08-02T16:39:48Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-153-5-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146-
dc.description.abstractЛабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхімія харчуванняuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectбілкиuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectдослідження властивостейuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Лабораторний практикумuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_Food chemistry.pdf11.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.