Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
Название: Харчова хімія. Лабораторний практикум
Авторы: Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: хімія харчування;ліпіди;білки;мінеральні речовини;вуглеводи;дослідження властивостей;готельно-ресторанна справа;сфера обслуговування
Дата публикации: 2010
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Харчова хімія: лабораторний практикум: навч. посібник. Ч.1; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 150 с.
Краткий осмотр (реферат): Лабораторний практикум охоплює матеріал першого модуля "Загальнотеоретичні основи харчової хімії. Загальна характеристика основних компонентів хачових продуктів" і дає можливість студентам перевірити теоретичні знання на практиці і набути вмінь та навиків роботи на наукових приладах, опанувати основними методами дослідження, залучитися до наукових експериментів. Посібник написано згідно з програмою дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 6.140100 "Готельно-ресторанна справа" факультету менеджменту ХДУХТ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146
ISBN: 978-966-405-153-5
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10_Food chemistry.pdf11.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.