Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433
Назва: Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів)
Автори: Прядко, О. М.
Тарасов, І. Ю.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Прядко О. М., Тарасов І. Ю. Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів). Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 134-135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433
Розташовується у зібраннях:Маркетинг ХХІ століття: виклики змін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_134-135.pdf530.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.