Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41433
Назва: | Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів) |
Автори: | Прядко, О. М. Тарасов, І. Ю. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Прядко О. М., Тарасов І. Ю. Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів). Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 134-135. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433 |
Розташовується у зібраннях: | Маркетинг ХХІ століття: виклики змін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_134-135.pdf | 530.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.