Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41433
Название: Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів)
Авторы: Прядко, О. М.
Тарасов, І. Ю.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прядко О. М., Тарасов І. Ю. Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів). Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 134-135.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433
Располагается в коллекциях:Маркетинг ХХІ століття: виклики змін

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_134-135.pdf530.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.