Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433
Title: Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів)
Authors: Прядко, О. М.
Тарасов, І. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прядко О. М., Тарасов І. Ю. Поведінковий аспект на ринку інноваційних харчових продуктів (мафінів). Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 134-135.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41433
Appears in Collections:Маркетинг ХХІ століття: виклики змін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_134-135.pdf530.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.