Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Назва: Фізіологія харчування
Автори: Павлоцька, Лариса Федорівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Ключові слова: раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони
Дата публікації: 2017
Видавництво: Світ книг
Бібліографічний опис: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Розташовується у зібраннях:Підручники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf5.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.