Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4127
Название: | Фізіологія харчування |
Авторы: | Павлоцька, Лариса Федорівна Дуденко, Ніна Василівна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Ключевые слова: | раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Світ книг |
Библиографическое описание: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127 |
Располагается в коллекциях: | Підручники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.