Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Название: Фізіологія харчування
Авторы: Павлоцька, Лариса Федорівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Ключевые слова: раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони
Дата публикации: 2017
Издательство: Світ книг
Библиографическое описание: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с.
Краткий осмотр (реферат): Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Располагается в коллекциях:Підручники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf5.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.