Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T12:58:07Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T12:58:07Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127 | - |
dc.description.abstract | Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Світ книг | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | нутрієнти | uk_UA |
dc.subject | харчові раціони | uk_UA |
dc.title | Фізіологія харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.