Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T12:58:07Z-
dc.date.available2022-08-02T12:58:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПавлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127-
dc.description.abstractПідручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherСвіт книгuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectхарчові раціониuk_UA
dc.titleФізіологія харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.