Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4127
Title: | Фізіологія харчування |
Authors: | Павлоцька, Лариса Федорівна Дуденко, Ніна Василівна Євлаш, Вікторія Владленівна |
Keywords: | раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Світ книг |
Citation: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с. |
Abstract: | Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf | 5.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.