Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Title: Фізіологія харчування
Authors: Павлоцька, Лариса Федорівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Keywords: раціональне харчування;фізіологія харчування;здоров'я;нутрієнти;харчові раціони
Issue Date: 2017
Publisher: Світ книг
Citation: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Євлаш В. В. Фізіологія харчування. Підручник. Х.: ХДУХТ, Світ книг, 2017. 316 с.
Abstract: Підручник містить відомості про роль харчування та окремих нутрієнтів у процесах життєдіяльності організму людини, потреби у основних нутрієнтах та енергії. Наведено основні теорії традиційного та нетрадиційного харчування. Увагу приділено наслідкам незбалансованості харчових раціонів. Показано особливості харчування певних груп населення в залежності від віку, статі, фахових особливостей, фізіологічного стану організму та здоров'я людини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_fiziolohiya _kharchuvannya.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.