Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41259
Title: | Food brand as a source of competitive advantage |
Authors: | Szwacka-Mokrzycka, J. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Szwacka-Mokrzycka J. Food brand as a source of competitive advantage. Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 25. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41259 |
Appears in Collections: | Маркетинг ХХІ століття: виклики змін |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_25.pdf | 133.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.