Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41255
Назва: Переваги мережних форм організацій
Автори: Луковнікова, С. О.
Науковий керівник : Савицька, Н. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Луковнікова С. О. Переваги мережних форм організацій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Савицька Н. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41255
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_46-46.pdf138.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.