Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Назва: Основи фізіології харчування
Автори: Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключові слова: дієтичне харчування;раціональне харчування;фізіологія харчування;харчові раціони;харчові технології;товарознавство;торговельне підприємництво
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BASIC_NUTRITION_17.pdf10.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.