Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T12:26:52Z-
dc.date.available2022-08-02T12:26:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124-
dc.description.abstractНавчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові раціониuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectторговельне підприємництвоuk_UA
dc.titleОснови фізіології харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BASIC_NUTRITION_17.pdf10.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.