Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Название: | Основи фізіології харчування |
Авторы: | Горбань, Віктор Григорович Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Цибань, Лілія Степанівна |
Ключевые слова: | дієтичне харчування;раціональне харчування;фізіологія харчування;харчові раціони;харчові технології;товарознавство;торговельне підприємництво |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Навчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
BASIC_NUTRITION_17.pdf | 10.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.