Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Название: Основи фізіології харчування
Авторы: Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключевые слова: дієтичне харчування;раціональне харчування;фізіологія харчування;харчові раціони;харчові технології;товарознавство;торговельне підприємництво
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
BASIC_NUTRITION_17.pdf10.29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.