Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Title: Основи фізіології харчування
Authors: Горбань, Віктор Григорович
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цибань, Лілія Степанівна
Keywords: дієтичне харчування;раціональне харчування;фізіологія харчування;харчові раціони;харчові технології;товарознавство;торговельне підприємництво
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с.
Abstract: Навчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BASIC_NUTRITION_17.pdf10.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.