Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124
Title: | Основи фізіології харчування |
Authors: | Горбань, Віктор Григорович Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Цибань, Лілія Степанівна |
Keywords: | дієтичне харчування;раціональне харчування;фізіологія харчування;харчові раціони;харчові технології;товарознавство;торговельне підприємництво |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г., Цибань Л. С. Основи фізіології харчування: навч. посібник; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Х., 2017. 216 с. |
Abstract: | Навчальний посібник, перероблений та доповнений, узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити фізіологію організму людини і вплив на неї харчування та призначається для студентів вищих навчальних закладів за напрямом підготовки: "Харчові технології та інженерія", "Товарознавство та торговельне підприємництво", "Менеджмент", аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних занять дозволить отримати глибокі знання в галузі фізіології харчування та набути стійких практичних навичок складання збалансованих раціонів харчування для різних верств населення, ознайомитись із нормативами та набути навичок користування ними. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4124 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BASIC_NUTRITION_17.pdf | 10.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.