Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41230
Название: Санітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молока
Авторы: Махота, О. А.
Научный руководитель: Леппа, А. Л.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Махота О. А. Санітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молока. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Леппа А. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 117-118.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41230
Располагается в коллекциях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-117-118.pdf159.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.