Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41230
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛеппа, А. Л.-
dc.contributor.authorМахота, О. А.-
dc.date.accessioned2023-10-23T10:37:48Z-
dc.date.available2023-10-23T10:37:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМахота О. А. Санітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молока. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Леппа А. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 117-118.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41230-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСанітарно-гігієнічні показники якості заготівельного молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів, аспірантів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-117-118.pdf159.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.