Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229
Назва: Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина)
Автори: Ільчук, М. С.
Науковий керівник : Лисенко, Г. Л.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ільчук М. С. Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина). Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Лисенко Г. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229
Розташовується у зібраннях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-114-116.pdf166.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.