Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229
Название: Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина)
Авторы: Ільчук, М. С.
Научный руководитель: Лисенко, Г. Л.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ільчук М. С. Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина). Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Лисенко Г. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-116.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229
Располагается в коллекциях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-114-116.pdf166.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.