Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229
Название: | Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина) |
Авторы: | Ільчук, М. С. |
Научный руководитель: | Лисенко, Г. Л. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ільчук М. С. Виробництво напівфабрикатів із м'яса птиці в умовах «Allfein feinkost» (м. Данненберг, Німеччина). Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р.; наук. кер. Лисенко Г. Л. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-116. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41229 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-114-116.pdf | 166.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.