Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Назва: | Харчова хімія. Мінеральні речовини |
Автори: | Аксьонова, Олена Федорівна Пілюгіна, Інна Сергіївна Мурликіна, Наталя Віталіївна Кононенко, Людмила Василівна |
Ключові слова: | хімічні властивості;хімічний аналіз;мінеральні речовини;харчова хімія;181 Харчові технології;хімія р-елементів;хімія s-елементів;хімія d-елементів |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Кононенко Л. В. Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2021. 193 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FOOD CHEMISTRY_21.pdf | 5.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.