Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Назва: Харчова хімія. Мінеральні речовини
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кононенко, Людмила Василівна
Ключові слова: хімічні властивості;хімічний аналіз;мінеральні речовини;харчова хімія;181 Харчові технології;хімія р-елементів;хімія s-елементів;хімія d-елементів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Кононенко Л. В. Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2021. 193 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FOOD CHEMISTRY_21.pdf5.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.