Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Название: Харчова хімія. Мінеральні речовини
Авторы: Аксьонова, Олена Федорівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кононенко, Людмила Василівна
Ключевые слова: хімічні властивості;хімічний аналіз;мінеральні речовини;харчова хімія;181 Харчові технології;хімія р-елементів;хімія s-елементів;хімія d-елементів
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Кононенко Л. В. Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2021. 193 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
FOOD CHEMISTRY_21.pdf5.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.