Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Кононенко, Людмила Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T12:00:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T12:00:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Кононенко Л. В. Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2021. 193 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | хімічний аналіз | uk_UA |
dc.subject | мінеральні речовини | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.subject | хімія р-елементів | uk_UA |
dc.subject | хімія s-елементів | uk_UA |
dc.subject | хімія d-елементів | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія. Мінеральні речовини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FOOD CHEMISTRY_21.pdf | 5.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.