Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorКононенко, Людмила Василівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T12:00:13Z-
dc.date.available2022-08-02T12:00:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАксьонова О. Ф., Пілюгіна І. С., Мурликіна Н. В., Кононенко Л. В. Харчова хімія. Мінеральні речовини: навч. посібник. Х.: ХДУХТ, 2021. 193 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121-
dc.description.abstractНавчальний посібник містить основні відомості про хімічні властивості мікро- і макроелементів і біологічну роль переважної більшості з них. Висвітлено інформацію з питань дефіциту та надлишку вживання певного мікро- і макроелемента і стану організму людини за таких випадків. Особливу увагу приділено хімічному аналізу мікро- і макроелементів. Посібник складено згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології». Він відповідає робочій програмі дисципліни «Харчова хімія. Розділ 1», що викладається студентам Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхімічні властивостіuk_UA
dc.subjectхімічний аналізuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.subjectхімія р-елементівuk_UA
dc.subjectхімія s-елементівuk_UA
dc.subjectхімія d-елементівuk_UA
dc.titleХарчова хімія. Мінеральні речовиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FOOD CHEMISTRY_21.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.