Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Title: | Дієтичне харчування. Практичний курс |
Authors: | Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федорівна Упатова, Олена Іванівна Цибань, Лілія Степанівна |
Keywords: | дієтичне харчування;фізіологія харчування;підприємства харчування;лікувальне харчування;дієтологія;фільтрація раціонів;181 Харчові технології;дієтологія;харчова безпека |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с. |
Abstract: | Навчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DIETIC NUTRITION_19.pdf | 4.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.