Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Название: Дієтичне харчування. Практичний курс
Авторы: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Упатова, Олена Іванівна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключевые слова: дієтичне харчування;фізіологія харчування;підприємства харчування;лікувальне харчування;дієтологія;фільтрація раціонів;181 Харчові технології;дієтологія;харчова безпека
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DIETIC NUTRITION_19.pdf4.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.