Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Назва: Дієтичне харчування. Практичний курс
Автори: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Упатова, Олена Іванівна
Цибань, Лілія Степанівна
Ключові слова: дієтичне харчування;фізіологія харчування;підприємства харчування;лікувальне харчування;дієтологія;фільтрація раціонів;181 Харчові технології;дієтологія;харчова безпека
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DIETIC NUTRITION_19.pdf4.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.