Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Упатова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Цибань, Лілія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T11:24:16Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T11:24:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | дієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчування | uk_UA |
dc.subject | лікувальне харчування | uk_UA |
dc.subject | дієтологія | uk_UA |
dc.subject | фільтрація раціонів | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.subject | дієтологія | uk_UA |
dc.subject | харчова безпека | uk_UA |
dc.title | Дієтичне харчування. Практичний курс | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DIETIC NUTRITION_19.pdf | 4.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.