Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorУпатова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T11:24:16Z-
dc.date.available2022-08-02T11:24:16Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116-
dc.description.abstractНавчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subjectпідприємства харчуванняuk_UA
dc.subjectлікувальне харчуванняuk_UA
dc.subjectдієтологіяuk_UA
dc.subjectфільтрація раціонівuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.subjectдієтологіяuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.titleДієтичне харчування. Практичний курсuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DIETIC NUTRITION_19.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.