Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Title: Дієтичне харчування. Практичний курс
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Упатова, Олена Іванівна
Цибань, Лілія Степанівна
Keywords: дієтичне харчування;фізіологія харчування;підприємства харчування;лікувальне харчування;дієтологія;фільтрація раціонів;181 Харчові технології;дієтологія;харчова безпека
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Упатова О. І., Цибань Л. С. Дієтичне харчування. Практичний курс: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2019. 201 с.
Abstract: Навчальний посібник узагальнює матеріали з теорії та практики дієтичного харчування різних верств населення та призначений для магістрів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-кваліфікаційна програма «Дієтологія та харчова безпека»), аспірантів та практичних працівників підприємств харчування та харчової промисловості. Виконання практичних завдань дозволить отримати глибокі знання в галузі дієтології, фізіології харчування здорових та хворих людей, ознайомитись з нормативами та набути навичок користування ними.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4116
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DIETIC NUTRITION_19.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.