Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4114
Назва: | Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека» |
Автори: | Самойленко, Сергій Олексійович Губський, Сергій Михайлович |
Ключові слова: | метод;хроматографія;спектроскопія;електрохімічні методи;181 Харчові технології та інженерія;дієтичне харчування;харчова безпека |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самойленко С. О., Губський С. М. Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | Курс дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів» створено для професійної підготовки студентів, що навчаються в Харківському державному університеті харчування та торгівлі за спеціальністю 181 «Харчові технології та інженерія» по спеціалізації «Дієтичне харчування та харчова безпека». Матеріал конспекту лекцій систематично викладено відповідно робочій програми дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів». Основною задачею дисципліни є ознайомлення з сучасними методами, що застосовуються під час контролю якості харчових продуктів, і засвоєнням певних методик аналізу. Матеріал конспекту лекцій може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами контролю якості та безпечності харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами здорового образу життя. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modern methods_181.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.