Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4114
Title: Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»
Authors: Самойленко, Сергій Олексійович
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: метод;хроматографія;спектроскопія;електрохімічні методи;181 Харчові технології та інженерія;дієтичне харчування;харчова безпека
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойленко С. О., Губський С. М. Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 73 с.
Abstract: Курс дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів» створено для професійної підготовки студентів, що навчаються в Харківському державному університеті харчування та торгівлі за спеціальністю 181 «Харчові технології та інженерія» по спеціалізації «Дієтичне харчування та харчова безпека». Матеріал конспекту лекцій систематично викладено відповідно робочій програми дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів». Основною задачею дисципліни є ознайомлення з сучасними методами, що застосовуються під час контролю якості харчових продуктів, і засвоєнням певних методик аналізу. Матеріал конспекту лекцій може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами контролю якості та безпечності харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами здорового образу життя.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modern methods_181.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.