Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4114
Название: | Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека» |
Авторы: | Самойленко, Сергій Олексійович Губський, Сергій Михайлович |
Ключевые слова: | метод;хроматографія;спектроскопія;електрохімічні методи;181 Харчові технології та інженерія;дієтичне харчування;харчова безпека |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самойленко С. О., Губський С. М. Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів освітньої програми «Дієтичне харчування та харчова безпека». Х.: ХДУХТ, 2019. 73 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Курс дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів» створено для професійної підготовки студентів, що навчаються в Харківському державному університеті харчування та торгівлі за спеціальністю 181 «Харчові технології та інженерія» по спеціалізації «Дієтичне харчування та харчова безпека». Матеріал конспекту лекцій систематично викладено відповідно робочій програми дисципліни «Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів». Основною задачею дисципліни є ознайомлення з сучасними методами, що застосовуються під час контролю якості харчових продуктів, і засвоєнням певних методик аналізу. Матеріал конспекту лекцій може бути корисним також спеціалістам, що займаються проблемами контролю якості та безпечності харчової продукції, насамперед працівникам санітарно-епідеміологічних служб, а також усім громадянам України, які цікавляться проблемами здорового образу життя. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modern methods_181.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.