Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"
Автори: уклад. Дуденко, Ніна Василівна
уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
Ключові слова: вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с.
Короткий огляд (реферат): Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nutrition_physiology_17_presentation.pdf16.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.