Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Назва: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології" |
Автори: | уклад. Дуденко, Ніна Василівна уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна |
Ключові слова: | вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с. |
Короткий огляд (реферат): | Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nutrition_physiology_17_presentation.pdf | 16.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.