Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Название: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"
Авторы: уклад. Дуденко, Ніна Василівна
уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
Ключевые слова: вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с.
Краткий осмотр (реферат): Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
nutrition_physiology_17_presentation.pdf16.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.