Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Название: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології" |
Авторы: | уклад. Дуденко, Ніна Василівна уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна |
Ключевые слова: | вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108 |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
nutrition_physiology_17_presentation.pdf | 16.64 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.