Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4108
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorуклад. Дуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorуклад. Павлоцька, Лариса Федорівна-
dc.date.accessioned2022-08-02T10:15:36Z-
dc.date.available2022-08-02T10:15:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОснови фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108-
dc.description.abstractВізуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людиниuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectфізіологія харчуванняuk_UA
dc.subject081 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleОснови фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
nutrition_physiology_17_presentation.pdf16.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.