Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4108
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Дуденко, Ніна Василівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T10:15:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T10:15:36Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108 | - |
dc.description.abstract | Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | фізіологія харчування | uk_UA |
dc.subject | 081 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
nutrition_physiology_17_presentation.pdf | 16.64 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.