Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Title: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"
Authors: уклад. Дуденко, Ніна Василівна
уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
Keywords: вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с.
Abstract: Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutrition_physiology_17_presentation.pdf16.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.