Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108
Title: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології" |
Authors: | уклад. Дуденко, Ніна Василівна уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна |
Keywords: | вітаміни;раціональне харчування;амінокислоти;фізіологія харчування;081 Харчові технології |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Основи фізіології та гігієни харчування. Розділ 1. Основи фізіології харчування: візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 081 "Харчові технології"; уклад.: Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька; Харк. держ. ун-т харч.та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 128 с. |
Abstract: | Візуальне сопроводження узагальнює матеріали з теорії та практики раціонального харчування, дозволяє вивчити вплив вітамінів та амінокислот на організм людини |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutrition_physiology_17_presentation.pdf | 16.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.