Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГаркуша, Нат. М.-
dc.contributor.authorДоценко, К. В.-
dc.date.accessioned2023-10-18T06:44:18Z-
dc.date.available2023-10-18T06:44:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДоценко К. В. Операційний аналіз як інструмент управління витратами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гаркуша Нат. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40917-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОпераційний аналіз як інструмент управління витратамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_7-7.pdf124.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.