Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871
Название: | Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.07.05 – економіка торгівлі та послуг |
Авторы: | Ткачова, Світлана Сергіївна |
Научный руководитель: | Яцун, Леонід Миколайович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківська державна академія технології та організації харчування |
Ключевые слова: | стратегічне управління;стратегія;цілі;зовнішнє середовище;внутрішнє середовище;підприємство;громадське харчування;фактори;показники;strategic management;strategy;purposes;external environment;internal environment;enterprise;catering;factors;indexes |
Дата публикации: | 2001 |
Издательство: | Харків: ХДАТОХ |
Библиографическое описание: | Ткачова С. С. Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.07.05 – економіка торгівлі та послуг; наук. кер. Л. М. Яцун; Харківська держ. академія технології та організації харчування. Харків, 2001. 15 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У дисертаційній роботі розкрито суть понять “стратегія” та “цілі”, узагальнено та систематизовано принципи класифікації стратегій та цілей підприємств, запропоновано і обгрунтовано системи показників та розроблено методичні підходи до стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств громадського харчування як важливого етапу розробки стратегії, розроблено методику формування портфелю стратегій підприємств громадського харчування, розроблено алгоритм формування стратегії підприємств громадського харчування The thesis contains research of the nature of the concept of strategy and purposes. Principles of strategies and purposes classification of enterprises were generalized and systemated. Systems of indexes were proposed and substantiated. Methodical approaches to strategic analysis of external and internal environment as a main stage of strategic formation were worked out. The strategic “bag” for catering enterprises was formed as methodics and mechanism of formation of strategy for catering enterprise was developed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871 |
Располагается в коллекциях: | 08.07.05 – Економіка торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
avt_Tkachova.pdf | 306.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.