Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯцун, Леонід Миколайович-
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-10-17T11:33:45Z-
dc.date.available2023-10-17T11:33:45Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationТкачова С. С. Методичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.07.05 – економіка торгівлі та послуг; наук. кер. Л. М. Яцун; Харківська держ. академія технології та організації харчування. Харків, 2001. 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40871-
dc.description.abstractУ дисертаційній роботі розкрито суть понять “стратегія” та “цілі”, узагальнено та систематизовано принципи класифікації стратегій та цілей підприємств, запропоновано і обгрунтовано системи показників та розроблено методичні підходи до стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств громадського харчування як важливого етапу розробки стратегії, розроблено методику формування портфелю стратегій підприємств громадського харчування, розроблено алгоритм формування стратегії підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.description.abstractThe thesis contains research of the nature of the concept of strategy and purposes. Principles of strategies and purposes classification of enterprises were generalized and systemated. Systems of indexes were proposed and substantiated. Methodical approaches to strategic analysis of external and internal environment as a main stage of strategic formation were worked out. The strategic “bag” for catering enterprises was formed as methodics and mechanism of formation of strategy for catering enterprise was developed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДАТОХuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectціліuk_UA
dc.subjectзовнішнє середовищеuk_UA
dc.subjectвнутрішнє середовищеuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectфакториuk_UA
dc.subjectпоказникиuk_UA
dc.subjectstrategic managementuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectpurposesuk_UA
dc.subjectexternal environmentuk_UA
dc.subjectinternal environmentuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectfactorsuk_UA
dc.subjectindexesuk_UA
dc.titleМетодичні аспекти розробки стратегії підприємств громадського харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.07.05 – економіка торгівлі та послугuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківська державна академія технології та організації харчування-
Appears in Collections:08.07.05 – Економіка торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
avt_Tkachova.pdf306.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.