Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841
Title: | Особливості формування інноваційної стратегії |
Authors: | Кафарова, К. Р. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Іванюта, О. М. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кафарова К. Р. Особливості формування інноваційної стратегії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Іванюта. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-128.pdf | 128.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.