Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІванюта, О. М.-
dc.contributor.authorКафарова, К. Р.-
dc.date.accessioned2023-10-17T09:15:41Z-
dc.date.available2023-10-17T09:15:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКафарова К. Р. Особливості формування інноваційної стратегії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Іванюта. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості формування інноваційної стратегіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-128.pdf128.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.