Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841
Title: Особливості формування інноваційної стратегії
Authors: Кафарова, К. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Іванюта, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кафарова К. Р. Особливості формування інноваційної стратегії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. О. М. Іванюта. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40841
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-128.pdf128.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.