Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40787
Назва: Технологія стиснення Dj Vu
Автори: Некоз, Д. І.
Науковий керівник : Рибін, О. М.
Сибірякова, І. Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Некоз Д. І. Технологія стиснення Dj Vu . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Рибін О. М., Сибірякова І. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 419.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40787
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_419-419.pdf152.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.