Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40787
Назва: | Технологія стиснення Dj Vu |
Автори: | Некоз, Д. І. |
Науковий керівник : | Рибін, О. М. Сибірякова, І. Г. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Некоз Д. І. Технологія стиснення Dj Vu . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Рибін О. М., Сибірякова І. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 419. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40787 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_419-419.pdf | 152.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.