Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4070
Назва: | Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Автори: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Захаренко, В. О. Загорулько, О. Є. |
Ключові слова: | плодово-ягідна сировина;пасти із дикорослої сировини;пектин;ягоди |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 116-123. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із
дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу.
Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом
пектину – айва, кизил, глід, обліпиха, чорниця, бузина, зізіфус – максимально
структурують зразки. Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__18.pdf | 280.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.