Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40653
Назва: Харчові технології. Розділ 4. Технологія плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів
Автори: Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Харчові технології. Розділ 4. Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів: метод. вказ. до викон. лаб. роботи в дистанц. форматі для студ. спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та заочної форми навчання; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Х.: ФОРТ, 2023. 76 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: вивчення особливостей технології виробництва освітлених плодово-ягідних соків, сутності основних технологічних операцій; вивчення вимог стандарту щодо якості соків, сокових напоїв, концентрованих продуктів; проведення розрахунку кількості сировини для отримання комбінованих натуральних соків та соків з цукром; вивчення асортименту, основних виробників, торгових марок, рецептурного складу, харчової та біологічної цінності плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів, що реалізуються на підприємствах роздрібної торгівлі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40653
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lab_rob_KhT_R_4__Soky_ta_konts_frukt_kons_EK.pdf3.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.