Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40653
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorЮр'єва, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-10-13T10:27:08Z-
dc.date.available2023-10-13T10:27:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів» в дистанційному форматі для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу», «Харчові технології в ресторанній індустрії», «Харчові технології», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології харчових продуктів тваринного походження» СВО «бакалавр» денної та заочної форми навчання; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Х.: ФОРТ, 2023. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40653-
dc.description.abstractМета роботи: вивчення особливостей технології виробництва освітлених плодово-ягідних соків, сутності основних технологічних операцій; вивчення вимог стандарту щодо якості соків, сокових напоїв, концентрованих продуктів; проведення розрахунку кількості сировини для отримання комбінованих натуральних соків та соків з цукром; вивчення асортименту, основних виробників, торгових марок, рецептурного складу, харчової та біологічної цінності плодово-ягідних соків та концентрованих продуктів, що реалізуються на підприємствах роздрібної торгівліuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File SizeFormat 
Lab_rob_KhT_R_4__Soky_ta_konts_frukt_kons_EK.pdf3.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.