Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40602
Название: Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості
Авторы: Кись, В. В.
Гужвинська, Н. Є.
Научный руководитель: Добровольська О. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кись В. В., Гужвинська Н. Є. Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 382.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40602
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_382-382.pdf131 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.