Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40496
Назва: Позиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковки
Автори: Григорян, Е. Р.
Науковий керівник : Синицина, Г. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Григорян Е. Р. Позиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковки. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Синицина Г. А. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40496
Розташовується у зібраннях:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_189.pdf97.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.