Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40496
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСиницина, Г. А.-
dc.contributor.authorГригорян, Е. Р.-
dc.date.accessioned2023-10-11T05:50:50Z-
dc.date.available2023-10-11T05:50:50Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГригорян Е. Р. Позиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковки. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Синицина Г. А. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 189.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40496-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПозиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_189.pdf97.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.