Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40496
Title: Позиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковки
Authors: Григорян, Е. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Синицина, Г. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Григорян Е. Р. Позиціонування харчових продуктів на основі рестайлінгу упаковки. Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, студентів і школярів, присвяченої 25-річчю Незалежності України, 25 травня 2016 р.; наук. кер. Синицина Г. А. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 189.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40496
Appears in Collections:Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Funktsionuvannya_rozvytok_ekonomiky_2016_189.pdf97.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.