Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40380
Название: Використання динамічних блоків під час проектування підприємств із переробки харчових продуктів
Авторы: Шульга, В. В.
Научный руководитель: Саєнко, С. Ю.
Нечипоренко, І. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шульга В. В. Використання динамічних блоків під час проектування підприємств із переробки харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Саєнко С. Ю., Нечипоренко І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 372.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40380
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_372-372.pdf162.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.