Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40158
Title: | Моделювання процесу термічної обробки харчових продуктів |
Authors: | Дубіна, Д. Г. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мартиненко, Л. Г. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дубіна Д. Г. Моделювання процесу термічної обробки харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 343. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40158 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_343-343.pdf | 147.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.